opc_loader

iDEAL:
IDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen.


PAYPAL:
Paypal is een veilige manier om online te betalen. Uw veiligheid wordt beschermd door de aankoopbescherming van PayPal. PayPal biedt tevens aankoopbescherming indien u een object heeft gekocht en: 1. U ontvangt het object niet; 2. Het object dat u heeft ontvangen komt niet overeen met de omschrijving in de advertentie.


BETALING BIJ AFHALEN:
U kunt de bestelde artikelen bij ons ook afhalen. In principe kan dit van dinsdag tot en met zaterdag, in de zomermaanden zijn wij ook 's maandags geopend. Alleen om te voorkomen dat het bestelde artikel nog niet klaarligt, verzoeken wij U wel om hier per mail (info@womansfashion.nl) even over te informeren. Betaling kan contant en met pin.


VOORUIT BETALEN PER BANK:
We bieden tevens de mogelijkheid om vooruit te betalen per bank door middel van internetbankieren of een overschrijving. Wanneer U hiervoor kiest krijgt U alle betaalgegevens per e-mail aangeleverd waarmee U de betaling kunt voldoen. Het kan 1 tot enkele dagen duren voordat het bedrag bij ons bijgeschreven wordt, wat kan resulteren in een vertraging van uw bestelling. Zodra de betaling binnen is ontvangt U van ons een bevestiging en zullen wij de bestelling zsm verwerken.


BANCONTACT / MISTER CASH:
Bancontact / Mister Cash is de betaalmethode in België waarmee direct te betalen is via de online betaalsystemen van de grootste Belgische banken, erg vergelijkbaar met het Nederlandse iDeal systeem.


SOFORTBANKING:
Veel gebruikte betaalmethode in Duitsland, ook vergelijkbaar met iDeal. Eindklanten zijn verzekerd tegen identiteitsdiefstal, phishing en pharming. Daarmee voldoet SofortBanking aan de hoge veiligheidseisen van online-banking.