opc_loader

Ruilen en Retourneren

Retour
Wanneer je niet tevreden bent met je aankoop en je wilt deze ruilen en/of retourneren, dan kun je binnen 14 dagen (vanaf het moment dat je je bestelling ontvangen hebt) zonder opgave van reden je order (op eigen kosten) aan ons retourneren. Het artikel dat je ruilt of retourneert mag niet gedragen zijn, moet in originele staat zijn en voorzien van alle originele prijskaartjes. Een gepast artikel beschouwen wij uiteraard niet als gedragen. 

Om een aankoop te retourneren kun je via jouw account een retouraanvraag doen of het retourformulier gebruiken onder DEZE LINK
Vul deze compleet in en stuur deze samen met de artikelen retour naar onderstaand adres:

Womansfashion
Grote Brink 7B
9531AK  Borger

Als we jouw retour hebben ontvangen dan zullen wij het aankoopbedrag zo snel mogelijk proberen terug te storten (Maximaal binnen 14 werkdagen) op het door jou voor de betaling gebruikte rekening nummer / Paypal account. Ongefrankeerde zendingen worden niet door ons geaccepteerd.
 

Ruilen
Ruilen is helaas niet mogelijk. Wanneer je een andere maat van een item zou willen ontvangen, dan kan je een nieuwe bestelling plaatsen en het ongewenste item retour sturen. Zou je graag een ander item willen ontvangen dan kan je een nieuwe order plaatsen en het reeds bestelde naar ons retourneren.